radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » El Consell Comarcal del Maresme ampliarà la borsa de personal pel 2018

El Consell Comarcal del Maresme ampliarà la borsa de personal pel 2018

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 997 0

grafic-RRHHEl Consell Comarcal del Maresme ha decidit ampliar la borsa de personal, després de l’èxit d’aquest any. La borsa comarcal de personal és un servei que va posar-se en marxa a finals de 2016 des del mateix consell, i té l’objectiu de facilitar i donar resposta a les necessitats dels ajuntament de contractar de manera urgent personal.

Des de la signatura del primer conveni, el desembre de l’any passat, la borsa ha servir per inserir al mercat laboral 28 persones, donant així resposta a les necessitats de contractació urgent de personal. El procés es va iniciar després de conèixer quina era la demanda dels 30 ajuntaments de la comarca, i que va concloure que els perfils més demandats eren els d’educador/a social, auxiliar administratiu/va i el de treballador/a social.

Concretament, al llarg dels 10 mesos en què ha funcionat la borsa comarcal de personal s’han contractat 16 auxiliars administratius, 6 educadors socials i 6 treballadors socials, tots ells repartits en diversos ajuntaments del Maresme, entre ells el de PLF, Malgrat o Tordera, entre d’altres.

Segons el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, es pot afirmar que “el servei ha superat amb èxit la fase de prova pilot”, per la qual cosa s’ha anunciat que de cara al proper 2018 s’ampliarà la borsa amb 2 nous perfils professionals per cobrir la demanda, com són el d’administratiu o administrativa i el de conserge o subaltern. En el cas dels administratius, és un perfil que ja està en tràmit de creació, mentre que pel que fa als conserges està previst que es posi en marxa de cara al proper mes de gener.