URGENT

La tractora d’un camió s’incendia al polígon d’en Puigvert

Compartiu aquesta història
La tractora cremada aquesta nit al polígon d'en Puigvert - Bombers de la Generalitat
La tractora en flames aquesta nit al polígon d’en Puigvert – Bombers de la Generalitat

Aquesta passada nit, la tractora d’un camió s’ha incendiat al polígon d’en Puigvert de PLF.

Segons han informat a aquesta emissora fonts de la Policia local de PLF, l’avís per l’incendi l’ha emès la Policia local de Tordera pels volts de dos quarts d’11 de la nit, i immediatament s’ha activat el protocol d’emergències.

El vehicle incendiat era una tractora d’un camió estacionat a la zona industrial d’Inditex. El conductor del camió i un acompanyant, sortosament, estaven sopant fora del vehicle en el moment de l’incendi, per la qual cosa no s’han hagut de lamentar-se ferits.

Al lloc dels fets van desplaçar-s’hi diverses dotacions dels Bombers i el Servei d’Emergències Mèdiques, i l’actuació s’ha donat per finalitzada al cap de dues hores, pels volts de quarts d’1 de la matinada, quan el foc s’ha donat per extingit, i que ha acabat calcinant totalment la tractora.

Segons ha explicat la Policia local de PLF, tot indicaria que es tracta d’un foc accidental. De moment, però, es desconeixen les causes exactes de l’incendi, que s’estan investigant.

Com sempre informa la Policia del nostre municipi, es recorda als veïns que davant de qualsevol situació que ho requereixi o que s’observi es truqui al telèfon 608 74 04 04.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics