URGENT

Malgrat subvenciona el servei de suport a persones amb discapacitat intel·lectual

Compartiu aquesta història
Imatge: Centre d'Informació de la Discapacitat (CID)
Imatge: Centre d’Informació de la Discapacitat (CID)

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar ahir atorgar una subvenció a l’Associació Aspronis, que integren la Fundació Privada Aspronis i la Fundació Privada el Vilar, pels seus serveis i suport a 71 persones amb discapacitat intel·lectual del municipi.

Aspronis, que gestiona entre d’altres el centre residencial “Pinya de Rosa” de Palafolls, assisteix a persones amb discapacitat intel·lectual d’edat adulta i que requereixen una ajuda externa i generalitzada per poder de satisfer les seves necessitats.

L’associació dóna suport i actua a les comarques de la Selva i l’Alt Maresme, i ho fa amb el treball de diferents serveis i des de diferents centres de la zona, com és el de teràpia ocupacional de Blanes, el Servei Ocupacional d’Inserció de Malgrat, el Centre Especial de Treball “El Vilar” i el Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç de Blanes, que en aquest cas dóna servei universal i gratuït a infants de fins a 6 d’edat i les seves famílies. Tots aquests centres estan registrats i subvencionats pel Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

La subvenció atorgada pel consistori de Malgrat es dota de 20.750 euros, un 75% dels quals s’entregaran de forma immediata a l’associació, tal com va aprovar dimarts la Junta de Govern Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics