URGENT

El ple de demà presenta les modificacions de les ordenances del 2018 a PLF

Compartiu aquesta història
Ple de PLF. RP
Ple de PLF. RP

L’Ajuntament de PLF ha convocat per demà al matí, a les 08:15, un ple extraordinari per discutir la modificació de diverses ordenances fiscals del 2018.

El ple té, de fet, un sol punt a l’ordre del dia, el de l’aprovació –de caràcter provisional– de la modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals del 2018.

Està previst que es debatin la modificació de l’impost sobre béns immobles, així com el relatiu al servei d’escombraries, l’impost de circulació i els canvis en els preus dels serveis públics de PLF.

Ràdio Palafolls us oferirà en diferit la sessió plenària, que podreu escoltar a partir de les 21:30, com sempre a través del 107.7 FM i per internet a www.radiopalafolls.cat.

Per altra banda, demà dijous també és dia de ple municipal, en aquest cas ordinari, a Malgrat de Mar. A l’ordre del dia del ple de demà, que se celebrarà a la sala de plens del consistori a les 7 del vespre, està prevista el debat de les disposicions, acords i resolucions que tenen interès per l’Ajuntament, així com la modificació de les ordenances fiscals i de preus públics que hauran de regir durant l’exercici de l’any que ve, 2018.

El regidor de serveis econòmics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ramir Roger, ha explicat en aquesta emissora que, en aquest sentit, l’IBI no patirà cap modificació, però que sí que es presentaran altres modificacions previstes.

També està prevista la modificació de les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a l’habitatge, així com es determinaran els membres que han de formar part de la Taula Local d’Habitatge de Malgrat de Mar.

Per últim, el ple també plantejarà la dació en compte del “Pla per a l’energia i el clima de Malgrat de Mar”, així com la dació de compte, també, de diversos decrets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics