radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » Jornada de victòries pel C.D. Palafolls

Jornada de victòries pel C.D. Palafolls

Esports

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 847 0

cd palafolls futbol esportsLa setena jornada de les lligues de Segona i Quarta Catalana, on juguen l’Amateur A i B del Palafolls, respectivament, ha estat finalment rodona pels dos equips. L’Amateur A va aconseguir una esperada victòria, després de 6 partits sense guanyar, guanyant a casa per 2 a 1 el Roses, mentre que el B va golejar a domicili la Unió Esportiva Maçanet.

El partit de Segona Catalana, que enfrontava l’Amateur A del PLF amb l’AE Roses va disputar-se dissabte a les 5 de la tarda al Palastadium Lluís Moner, i va suposar un punt d’inflexió a la sequera viscuda després de 6 jornades sense guanyar.

Els de Lluís López van aconseguir endur-se la victòria en un partit que va tenir una primera part sense gols, i que va veure com el Palafolls encetava el marcador finalment al minut 58 de partit, amb un gol d’Inal Maliti.

10 minuts més tard, el Roses aconseguia igualar el partit, amb un gol d’Eric Valero al minut 68, però l’Amateur A del Palafolls va saber capgirar el resultat al cap de pocs minuts, quan Morales va sumar el segon gol pels locals, amb un marcador que ja seria el definitiu.

El partit va estar marcat també per les targetes. El Palafolls se’n va endur 5 de grogues, i el Roses va veure com al minut 85 un dels seus jugadors, Facundo Guitérrez, era expulsat amb vermella directa.

Amb aquesta tant esperada victòria, el l’Amateur A abandona les últimes posicions de la classificació de segona catalana i escala fins al 12è lloc, amb 7 punts, just per sota de l’Abadessenc i el Tossa, que empaten a 8 punts a la desena posició.

Per la seva banda, l’Amateur B va sumar una nova victòria a la lliga de Quarta Catalana, amb una golejada d’autoritat davant de la Unió Esportiva Maçanet Selva per 1 a 5.

El partit, que es jugava dissabte a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal de Maçanet de la Selva, va tenir una primer part sense gols, però el segon temps va suposar un tornada golejador pel Palafolls. L’equip de David Gascons encetava el marcador al minut 48 amb un gol de Yerai Martori, i 10 minuts més tard rebien resposta del Maçanet, quan Adrià Rodríguez empatava el matx.

La rèplica dels visitants va ser immediata, i 2 minuts després es trencava l’empat, amb un gol de Felix Ortiz al minut 61, seguit dels gols de Raul Amorós, d’Alex Javier Vivas i de Kevin Monteagudo, que va imprimir al minut 88 el resultat d’1 a 5 definitiu.

Amb aquest resultat, l’Amateur B continua tercer de la taula de Quarta Catalana, amb 16 punts, a només dos punts del segon classificat, el Tossa.