URGENT

Malgrat acull fins diumenge el Gospel Weekend 2017

Compartiu aquesta història

Malgrat de mar és protagonista aquests dies d’un esdeveniment adreçat als amants de la música gospel, el Gospel Weekend 2017.

Des d’ahir dijous i fins el proper diumenge 15, el municipi acollirà tot un seguit d’espectacles adreçats a aficionats i professionals del cant coral, a través de diversos tallers i concerts. L’objectiu del Gospel Weekend és que sigui un espai de promoció de la cultura musical, i durant el cap de setmana l’esdeveniment congregarà diversos músics d’arreu del món i de renom internacional.

GOSPEL WEEKEND_IMG6525Ahir dijous van inauguar-se les activitats amb el taller Gospel Workshop de Moisès Sala, director de Gospel Viu de Palafolls. Avui el matí ha estat el torn d’un altre Gospel Workshop, aquest cop a càrrec del francès Fred Lewin, i dissabte i diumenge, també de 9 a dos quarts de 2 del migdia, s’impartiran dos altres workshops; demà serà a càrrec del cantant estadounidenc Ray Sidney i diumenge es comptarà amb la presència del belga Didier Likeng.

El vespre diumenge es viurà el final del Gospel Weekend, que culminarà amb un concert de clausura, i que es farà a les 19:30 a l’Església de Sant Nicolau, on abans ja s’haurà realitzat l’assaig general. La resta d’activitats del Gospel Weekend es duen a terme, al llarg de tots aquests dies, al Centre Cultural de Malgrat de Mar.

L’esdeveniment, que enguany celebra la segona edició i l’any passat va celebrar-se a Mataró, està organitzat per l’empresa Malgrat Turisme, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics