radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Inici » Tornen les classes de gimnàs per a la gent gran de PLF

Tornen les classes de gimnàs per a la gent gran de PLF

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 959 0

Fa uns dies es van reprendre les classes de gimnàstica destinades a persones de la tercera edat, i que es duen a terme al barri de Sant Lluís, concretament al Forroll, i per altra banda al centre de Palafolls, al Casal de la Dona, els dilluns i dimecres al matí.

Les sessions, d’una hora de durada, tenen per objectiu que les persones grans es moguin, que treballin la mobilitat i sobretot la coordinació i la musculació. Ho ha explicat a aquesta emissora Axel Guich, que és el fisioterapeuta que dirigeix les sessions.

Avui dimecres, a la sessió del Forroll hi han assistit 8 dones, que han explicat als micròfons d’aquesta emissora que estan molt contentes amb les classes. Són la Rafi, la María i la Francisca.

A les classes hi assisteixen persones a partir de 60 anys, aproximadament, tot i que les edats són diverses. Les sessions que es duen a terme al barri de Sant Lluís reuneixen poc més d’una desena de persones grans els dilluns i dimecres, mentre que les que es fan al Casal de la Dona del centre a partir de les 10 del matí compten amb un grup de persones més nombrós.

Segons ha explicat el fisioterapeuta, Axel Guich, els assistents a les classes són en la gran majoria dels casos dones, i a les sessions del Forroll, de moment, només hi participa un sol home.

Les sessions de gimnàstica per gent gran són un servei gratuït que ofereix l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls. Per poder participar-hi, les persones interessades han de dirigir-se directament al lloc on es realitzen les classes i inscriure’s.