URGENT

Avui dimarts se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

Compartiu aquesta història
Fundació El Molí d'en Puigvert - Dincat
Fundació El Molí d’en Puigvert – Dincat

Avui dimarts, 10 d’octubre, és la data en què se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, una celebració que busca la sensibilització de la societat al voltant de les persones que pateixen algun tipus de malaltia de caràcter mental, i que va començar a celebrar-se ara fa 25 anys arreu del món.

El gerent de la Fundació El Molí d’en Puigvert, Miquel Àngel Ruiz, ha explicat a aquesta emissora quines són les principals problemàtiques amb les s’han d’enfrontar les persones amb malalties mentals a la societat actual.

La tasca de la fundació és també la de normalitzar la realitat que viuen les persones

amb algun tipus de trastorn mental, i a la vegada contribuir a la percepció que tenen la resta de persones de la societat davant de les que tenen algun tipus de malaltia de tipus mental.

Ruiz explica també la manera com, segons ell, s’ha d’actuar per canviar la percepció de la societat en general cap a les persones amb algun tipus de malaltia mental.

Avui dimarts, Dia Mundial de la Salut Mental, la Fundació El Molí d’en Puigvert és una de les entitats que s’adhereixen als actes que organitza la Comunitat Terapèutica del Maresme, l’òrgan que gestiona els serveis de salut mental a la comarca, i que és també membre del patronat de la fundació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics