URGENT

El conseller de Salut visita els municipis del Maresme afectats per la repressió policial de l’1-O

Compartiu aquesta història

Durant aquest divendres al matí el conseller de Salut, Toni Comín, ha fet una visita a diversos dels municipis maresmencs afectats per la violència policial que es va viure el passat diumenge, durant la jornada de l’1-O.

El conseller ha començat la seva ronda de visites a les 10 del matí, a l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, seguit de Sant Iscle de Vallalta, i a les 12 ha visitat l’ajuntament de Dosrius.

El conseller Toni Comín, durant la seva visita d'avui al Maresme - Foto: Gencat.cat
El conseller Toni Comín, durant la seva visita d’avui al Maresme – Foto: Gencat.cat

Durant la visita a aquest municipi, Comín s’ha reunit amb l’alcalde, Marc Bosch, i també amb altres persones que van resultar afectades per les càrregues policials. Bosch, alcalde d’ERC de Dosrius des de les passades eleccions del 2015, va rebre diversos cops de porra per part de la Guàrdia Civil durant la càrrega del cos policial a l’Escola Castell, col·legi electoral de l’1 d’octubre. L’alcalde va haver de ser ingressat a l’hospital de Mataró amb contusions a diferents parts del cos.

El conseller Comín ha anunciat mesures de suport psicològic per totes aquelles persones que van ser víctimes de les càrregues policials durant el referèndum.

Per la seva banda, els diversos ajuntaments afectats per la violència policial ja han dit que demanaran explicacions als responsables de les accions repressives, i en alguns casos ja s’han iniciat processos per denunciar els fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics