URGENT

Sorea posa en marxa a PLF un fons solidari per famílies amb dificultats econòmiques

Compartiu aquesta història
Signatura del conveni entre Sorea i l'Ajuntament
Signatura del conveni entre Sorea i l’Ajuntament

L’Ajuntament de Palafolls i Sorea, l’empresa responsable del servei d’aigua potable, han signat un conveni per tal de crear un fons de solidaritat destinat a famílies amb dificultats econòmiques greus, i que es dota inicialment de 5.000 euros.

La intenció d’aquest fons és que les famílies tinguin un accés garantit al servei d’aigua potable. La gestió es porta des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, i que és on s’han de dirigir les persones que vulguin acollir-se a aquesta ajuda. Ho ha explicat a aquesta emissora el gerent de concessions de SOREA, Elias Serraviñals:

El gerent de concessions ha explicat també que el fons ja s’ha posat en marxa, i que per tant les famílies que desitgen acollir-s’hi ja poden adreçar-se a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament per ser poder ser atesos.

 

El fons de solidaritat per garantir l’accés a l’aigua potable és una campanya que ja s’ha iniciat en altres municipis de la comarca i en altres punts del territori.

El conveni signat entre l’Ajuntament de PLF i la companyia SOREA té una vigència d’1 any, però Serraviñals ha explicat que és molt probable que el conveni es vagi renovant cada any, degut a les necessitats que planteja la situació social actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics