radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Problemes tècnics obliguen a suspendre l’expedició de nous DNI ahir a PLF

Problemes tècnics obliguen a suspendre l’expedició de nous DNI ahir a PLF

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 762 0

Com és habitual una unitat de la Policia Nacional va desplaçar-se ahir al matí  a la caserna de Palafolls per atendre les peticions de renovació i expedició de nous DNI al nostre municipi.

L’activitat es va iniciar normalment, però passada una hora, la connexió va començar a fallar i no es va poder continuar donant al servei a les desenes de persones que havien sol·licitat hora per poder fer aquest tràmit.

Amb les persones que es van quedar sense poder fer el DNI, se’ls reubicarà en la propera jornada d’expedicions que es faci a Palafolls.

dniTot i això, i segons han confirmat fonts policials, la Policia Nacional ha suspès des d’avui la tramitació de proximitat de DNI. Segons apunten alguns diaris, s’ha suspès com a mesura de precaució davant la tensió que es viu a Catalunya les últimes setmanes.

Sigui com sigui demà tornaran a ser a Palafolls per fer el lliurament dels pocs DNI que van poder expedir mentre el servei va funcionar correctament ahir al nostre municipi.

Des de fa 9 anys i de forma periòdica, una unitat de la Policia Nacional venia al nostre poble per tal d’expedir nous carnets d’identitat, sense necessitat d’haver de desplaçar-se a les comissaries més properes de Lloret o Mataró.

En cada torn es solien renovar un centenar de carnets i davant l’augment de sol·licituds, s’havia regulat l’accés amb un sistema de prioritats. Les persones grans o les que tenen problemes de mobilitat tenien preferència a l’hora de sol·licitar aquest servei que es presta, aproximadament unes 4 vegades l’any. De moment, no se sap quan es tornarà a prestar aquest servei.