URGENT

Els policies nacionals allotjats a Pineda han marxat finalment aquest matí dels hotels

Compartiu aquesta història

Avui finalitzava el contracte d’allotjament dels cossos de seguretat en 2 hotels de Pineda i des de les 10 han anat desfilant desenes de furgonetes per recollir agents i maletes d’aquests establiments hotelers.

Agents de la Policia Nacional abandonen els hotels de Pineda - Ràdio Palafolls
Agents de la Policia Nacional abandonen els hotels de Pineda – Ràdio Palafolls

Desenes de persones s’han concentrat per acomiadar als agents, després de les protestes que durant dies s’han viscut a Pineda per la seva presència a la localitat.

El moment de màxima tensió va ser dilluns al vespre quan prop d’un miler de persones es van concentrar davant l’hotel per demanar la retirada del contingent, d’uns 300 agents, de la localitat.

Davant la pressió, l’Ajuntament i la cadena hotelera van pactar fer fora els agents dimarts, 2 dies abans del previst. El Ministeri de l’Interior, però, va aturar aquestes expulsions.

Així, avui han marxat els policies nacionals, un cop vençuda la seva reserva. Ho han fet tranquil·lament, sense presses i mostrant el seu agraïment a aquells que els han donat suport a les portes de l’hotel, fortament custodiat pels Mossos d’Esquadra.

Tot plegat succeeix després dels comunicats emesos per l’Ajuntament de Pineda i la companyia hotelera, on recomanaven la marxa dels policies de les instal·lacions després de les protestes constants de veïns davant dels edificis on s’allotjaven.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics