radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Divendres, 18:00-19:30
Inici » CheckIn i l’Ajuntament de Pineda “acorden” que la Policia Nacional marxi avui

CheckIn i l’Ajuntament de Pineda “acorden” que la Policia Nacional marxi avui

COMPARTEIX-HO
, / 1123 0

El consistori i la companyia hotelera amb seu a Palafolls han fet públic un comunicat de premsa en el que asseguren que per raons de seguretat ciutadana s’han plantejat que els agents deixin el municipi avui mateix. Neguen, però, cap mena de pressió o amenaça, com anunciava un comunicat de la cadena hotelera fet públic ahir, on asseguraven que s’havien vist obligats a tancar els 2 hotels que tenen en aquesta localitat i que allotgen a policies nacionals.

El nou comunicat, que han publicat a les 13.40, contradiu el primer i asseguren que la decisió s’ha pres de mutu acord.

 

 

COMUNICAT DE PREMSA

Membres de l'Ajuntament de Pineda, ahir davant l'Hotel Mont-Palau

Membres de l’Ajuntament de Pineda, ahir davant l’Hotel Mont-Palau

L’Ajuntament de Pineda de Mar i Checkin Mont-palau i Checkin Pineda manifesten:

El personal del Cos Nacional de Policia allotjats als establiments del nostre municipi han tingut un comportament exemplar durant tota la seva estada.La sortida estava prevista pel proper dia 5 d’octubre.

Després dels fets ocorreguts des del passat 1 d’octubre, la direcció dels establiments conjuntament amb el govern municipal han plantejat la possibilitat d’avançar la sortida del personal allotjat per raons de seguretat i amb la finalitat de garantir la convivència del municipi.

Concretament, ahir a una de les reunió amb representants del govern municipal i la cadena hotelera es va acordar de mutu acord que la sortida es produïria en el transcurs del dia d’avui. En cap cas hi ha hagut cap mesura de pressió a l’hora de prendre aquesta decisió i desmentim que l’Ajuntament hagi amenaçat a l’establiment hoteler amb tancament del mateix.

Pineda de Mar, 3 d’octubre de 2017