URGENT

Malgrat presenta un projecte per reasfaltar diversos carrers del municipi

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha fet públic un projecte d’asfaltatge d’algunes de les vies del municipi. L’actuació, que ara es troba en fase de licitació per tal que s’hi presentin empreses, té per objectiu tornar a asfaltar els trams dels carrers més deteriorats de Malgrat.

Un dels carrers de Malgrat que seran reasfaltats - Foto: Google Maps
Un dels carrers de Malgrat que seran reasfaltats – Foto: Google Maps

Els carrers escollits per reasfaltar són un total de vint, entre els quals algunes Avingudes, com la de Verge de Montserrat, la de Barcelona, la de Tarragona o la del Carme, de les quals es milloraran uns trams concrets. També s’actuarà en altres carrers de menor trànsit, com el del Pintor Fortuny, el d’Arenys o el de Santa Susanna, entre d’altres. Ho explica .

Per fer les obres d’asfaltatge s’utilitzaran dos tipus de tractament de mescla en calent, depenent de la necessitat de cada carrer. Per una banda, el tipus D-8, que s’aplicarà als carrers residencials i amb trànsit de poc pes, i que té una vida útil de 10 anys. Per altra banda, s’utilitzarà el D-12, que és un tractament d’asfalt destinat a vials amb molt de trànsit i per on passen vehicles de gran tonatge, i que s’aplicarà a l’altre meitat dels carrers on s’intervindrà.

També s’han establert alguns condicionants per a l’actuació, com per exemple que caldrà respectar els elements d’infraestructura ja existents, i que s’haurà de repintar tota la senyalització horitzontal amb què compten els carrers que es reasfaltaran.

Tal i com ha explicat a aquesta emissora Mireia Castellà, regidora d’urbanisme i obra pública de l’Ajuntament de Malgrat, està previst que les obres comencin d’aquí a un mes. Tot l’asfaltatge, ha afirmat, hauria d’estar enllestit a finals de novembre.

Per a l’execució de les obres està previst destinar-hi un pressupost total de 345.300 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics