L’agenda del mes d’octubre apareix amb una misteriosa portada en blanc

La portada de l'agenda d'aquest mes d'octubre
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Agenda d’activitats de Palafolls del mes d’octubre s’ha publicat amb una misteriosa portada. Es tracta d’una pàgina en blanc, sense cap fotografia.

La portada de l'agenda d'aquest mes d'octubre
La portada de l’agenda d’aquest mes d’octubre

La portada de l’agenda municipal es presenta cada mes amb una fotografia o una il·lustració, i la d’aquest mes s’ha publicat amb una pàgina en blanc, i ja s’ha convertit en un interrogant pels palafollencs.

El que de moment és curiós, o si més no sorprenent, és que una pàgina que normalment ocupa una fotografia, una il·lustració o un dibuix, aquest mes sigui un espai buit. És per això que des l’Ajuntament de Palafolls es convida a la ciutadania a reflexionar al voltant del perquè la portada és un full en blanc, i també que expressin les seves opinions al respecte.

La portada de l’Agenda municipal és, de fet, un espai de participació pels habitants de Palafolls, ja que des del consistori es va engegar fa uns anys una iniciativa a través de les xarxes socials perquè es pengessin fotografies amb l’etiqueta #VullSerPortadaPLF. A partir de les imatges rebudes, l’Ajuntament en fa una tria i s’escull una de les fotografies perquè sigui portada de l’agenda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics