radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Francesc Alemany assegura que a Palafolls es podrà votar al referèndum de diumenge

Francesc Alemany assegura que a Palafolls es podrà votar al referèndum de diumenge

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1621 0

El regidor del grup d’ERC a l’Ajuntament de Palafolls, Francesc Alemany, s’ha posicionat a clarament favorable al referèndum, i ha explicat que el fet de votar “és un dret que ha costat molt d’adquirir” i que  “fins i tot és un deure com a ciutadà”.

Alemany, entrevistat avui a l’Informatiu d’aquesta emissora, ha admès que el referèndum que es farà no és la millor opció, però que és l’única manera possible davant de la posició de l’Estat espanyol.

El regidor ha estat molt clar a l’hora de defensar el perquè, segons ell, s’ha de votar en el referèndum de diumenge.

Francesc Alemany, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Palafolls. RP

Francesc Alemany, regidor d’ERC a l’Ajuntament de Palafolls. RP

El líder d’ERC a Palafolls també ha qualificat a l’Estat espanyol de “caduc”, i ha posat d’exemples les actuacions del Govern central davant de temes com la crisi financera, les situacions de pobresa extrema o la gestió de la crisi de les persones refugiades.

Preguntat per com veu la situació a Palafolls davant del referèndum de diumenge, Alemany ha destacat que l’Ajuntament no ha col·laborat “gens” en l’organització del referèndum, i ha destacat també el fet que la Policia local actués segons les ordres de la Fiscalia, referint-se a les actuacions contra les pancartes i cartells a favor del referèndum.

Per últim, Alemany ha volgut fet una crida a la tranquil·litat, assegurant que diumenge “es podrà votar”.

ERC de Palafolls va organitzar ahir un acte de campanya a favor del Sí al referèndum, i que va comptar amb la presència del diputat d’ERC Fabian Mohedano. A l’acte, que va reunir una 30a de persones, Mohedano va criticar al govern municipal pel fet que no cedeixi espais de votació, i ha augurat al PSC que això li passarà factura a les properes eleccions municipals.

Demà es tancarà la ronda d’entrevistes que Ràdio Palafolls ha estat realitzant aquesta setmana als líders de les formacions polítiques del municipi. Serà amb una entrevista a l’alcalde Valentí Agustí, del PSC.