radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Un defecte de forma obliga a anul·lar una 20a de multes de la Policia Local

Un defecte de forma obliga a anul·lar una 20a de multes de la Policia Local

COMPARTEIX-HO
, / 1720 0

El cos local de seguretat ha hagut de deixar sense efecte tot un seguit de sancions que havia interposat arran d’un control de velocitat realitzat fa un parell de mesos al Polígon d’En Puigvert.

Aquestes multes s’han anul·lat per un “defecte de forma” ja que hi ha confusió sobre quin és el límit de velocitat en aquest sector industrial.

A les entrades del polígon hi ha senyalitzacions verticals que indiquen que el límit de velocitat “a tot el sector” és de 50 km/h. En un tram concret del polígon, però, hi ha una senyalització horitzontal, pintada a l’asfalt, que indica un límit de velocitat de 30 km/h. Justament en aquest tram és on es va col·locar el control de velocitat que, segons fonts policials, va acabar interposant una 20a de sancions per excés de velocitat.

Davant de la reclamació d’un dels multats, la mateixa policia ha donat per anul·lades les sancions al entendre, tal i com diu el reglament de circulació, que una senyal vertical preval per sobre d’una d’horitzontal.

Davant d’aquesta errada, la Policia ha deixat sense efecte totes les sancions interposades en aquell control de velocitat, tant les que sobrepassaven els 30 km/h com pels qui circulaven a més de 50 km/h.

Segons explica la Policia Local  les persones que van rebre les sancions no cal que facin res. Aquells que encara no hagin pagat la sanció, no cal que la paguin, mentre que els qui ja han fet efectiu el pagament de la multa, l’Oficina de Recaptació de la Diputació els hi retornarà automàticament sense necessitat de fer cap reclamació.

D’aquesta manera, i atenent al reglament, la velocitat màxima permesa al sector industrial d’en Puigvert és de 50 km/h.