URGENT

Óscar Bermán considera que l’actuació del govern de la Generalitat és “un cop d’estat”

Compartiu aquesta història

El regidor no adscrit i exmembre del PP de Palafolls, Óscar Bermán, ha afirmat aquest migdia a aquesta emissora que “farà i informarà del possible” davant dels que volen trencar Espanya.

bermanBermán considera que des del Govern català han aprofitat la inacció d’un Govern espanyol “dèbil” que, segons diu, “no va actuar en el seu moment”. També ha qualificat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, d’haver “perdut el cap”, i del fet que això hagi portat al conflicte dins de la societat catalana.

El regidor també ha acusat a les entitats sobiranistes d’Òmnium Cultural i l’ANC d’haver estat un instrument de la Generalitat per crear “mal ambient”, així com també ha responsabilitzat a alguns mitjans de comunicació, pel fet d’haver estat “untats de diners” per part del Govern català.

Per altra banda, Bermán respecta que a nivell local es facin les mobilitzacions de caire pacífic que s’han dut a terme fins ara a favor del referèndum, però ha lamentat les accions dels darrers dies d’empaperar el municipi amb els cartells, i s’hi ha manifestat contrari.

Per últim, Bermán ha estat contundent sobre les que creu que han de ser les conseqüències de l’acció de la Generalitat, i afirma que ho “hauran de pagar car”.

El regidor ha afirmat que aquest diumenge no anirà a votar perquè considera que “no ha de votar res”, tot i que ha admès que si es convoqués un referèndum amb les eines necessàries i sota el paraigües de la Constitució, ell aniria a votar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics