URGENT

S’adjudiquen 100 ajuts pels menjadors escolars a les famílies de Palafolls

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal ha fet pública la resolució dels ajuts al menjador escolar al qual tenen accés les famílies de Palafolls amb nens d’edat escolar. Enguany es van rebre 153 sol·licituds de famílies, de les quals finalment se n’han aprovat 100.

De les 100 sol·licituds, 48 corresponen a l’Escola Mas Prats, 42 a l’Escola de les Ferreries, i 10 a altres centres. Dels ajuts que no han estat acceptats, n’hi ha 11 que resten a l’espera de valoració, possiblement per manca de dades de l’Agència Tributària.

Per acceptar o no les sol·licituds d’ajuda al menjador escolar, els barems que s’apliquen responen al tipus de situació econòmica de la família que presenta la sol·licitud, com també el nombre de nens que té la família i la seva edat, ja que els més petits tenen prioritat en l’adjudicació dels ajuts. Ho explica Judit Puig, de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Pel que fa a les sol·licituds denegades, se’n comptabilitzen un total de 44. Els motius de la denegació són, principalment, per superar el llindar de la renda, per superar el llindar de finques urbanes o bé també per superar el capital mobiliari .

Per aquest curs 2017-2018, han incrementat en setze les sol·licituds presentades el curs anterior. En aquell moment, eren 137 les ajudes demanades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics