URGENT

Torna la Fira de Manualitats “Fet a maLGRAT”

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte Malgrat torna a acollir la Fira de Manualitats, que porta per nom “Fet a Malgrat”, i que va néixer l’octubre passat.

La fira, organitzada per Malgrat Turisme, es desplegarà pel centre del municipi, concretament al llarg de la plaça de l’Església, el carrer Desclapers i la placeta del Doctor Robert, i comptarà amb diferents parades de manualitats. Els visitants podran trobar-hi patchwork, puntes de coixí, labors, entre d’altres tipus de treballs d’artesania.

L’esdeveniment, que compta amb el suport de dues entitats del poble, l’Associació de Puntaires i La Merceria, també oferirà tallers de manualitats, que es duran a terme en diverses paradetes de la fira. A més, els amants del patchwork tenen una cita obligada a les dos quarts de dotze del migdia, quan hi haurà una masterclass sobre aquesta artesania amb Jacqueline Bahí.

La regidora de promoció econòmica de Malgrat de Mar, Ester Martínez, ha explicat a aquesta emissora que l’objectiu de la Fira és, principalment, la dinamització dels carrers de Malgrat, i ha dit que la intenció de l’organització de la Fira és que aquesta creixi per convertir-se en un referent comarcal.

La Fet a Malgrat començarà a les 10 del matí, i s’allargarà fins a les 7 de la tarda, moment en què es realitzarà el sorteig d’una màquina de cosir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics