URGENT

L’Institut de Palafolls serà el centre de votació de l’1 d’octubre

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda el Govern de la Generalitat va fer públics els locals de votació on els ciutadans hauran d’anar a votar pel proper referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

En el cas dels habitants de Palafolls, l’únic centre votació serà l’Institut de la Font del Ferro, igualment com ho va ser en la consulta del 9-N. Aquell cop, l’Ajuntament tampoc va donar cobertura a la celebració de la consulta al municipi, i es va adjudicar l’Institut com a centre electoral, ja que no té titularitat municipal.

Des de Twitter, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet públic l’enllaç des d’on cada ciutadà pot conèixer el seu punt de votació. En aquest cas, han d’introduir el seu DNI, la data de naixement i el codi postal, i l’aplicatiu els informa del centre on hauran d’exercir el seu vot.

L’anunci del web, “onvotar.garantiespelreferendum.com”, es va fer cap a quarts de 6 de la tarda, i va fer que la pàgina quedés bloquejada en els primers instants, degut a l’allau de visites que va rebre.

L’Institut de Palafolls, igualment com la resta locals de votació, obrirà les seves portes des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre, i serà l’únic lloc de votació de tots els habitants del municipi. Podran votar els majors de 18 anys, que hauran d’identificar-se amb el DNI, el Passaport o bé el carnet de conduir.

Per altra banda, el grup municipal d’ERC a Palafolls ha organitzat per aquest proper diumenge una conferència oberta al Fòrum Palatiolo. L’acte, que començarà a les 12 del migdia, pretén ser un espai obert i participatiu, on el públic disposarà d’un micròfon obert per poder expressar les seves opinions sobre el present i futur polític de Catalunya.

Tot i així, està previst que una desena de persones anònimes, de perfils diversos, passin pel micròfon a fer els seus parlaments. Després, el micròfon quedarà obert perquè tothom qui vulgui pugui acostar-s’hi i expressar les seves opinions sobre la situació política actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics