radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Una quinzena d’usuaris del Respir se’n van d’excursió a Blanes
, / 550 0 0

Una quinzena d’usuaris del Respir se’n van d’excursió a Blanes

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Una quinzena d’usuaris del Respir se’n van d’excursió a Blanes

Avui, coincidint amb el dia Mundial de l’Alzheimer, el servei de Respir ha organitzat una sortida al Passeig de Mar de Blanes, on han assistit una quinzena de usuaris habituals de l’entitat.

Avis del Respir d'excursió a Blanes (2)

A Palafolls, el servei de Respir, que ofereix l’Ajuntament del municipi, dóna suport diürn a les persones grans amb dependència, tant les que viuen soles com les que ho fan amb la seva família, així com també s’ofereix ajuda als cuidadors de les persones dependents.

Durant l’excursió que han fet aquest matí a Blanes, les participants, algunes amb mobilitat reduïda, han fet una volta pel passeig marítim de la població i ha aprofitat per prendre un cafè.

La Maria, la Saturnina i la Manuela ens han explicat que els agrada molt Blanes, tot i que en algun cas ja hi havien estat anteriorment, i també ens comenten està anant l’excursió i quines són les activitats que fan cada dia al Servei de Respir.

Justament, avui 21 de setembre és la data en què se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, una malaltia que afecta actualment a 46 milions de persones a tot el món. De fet, cada 3 segons es diagnostica un nou cas de demència arreu del planeta.