radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » Les entitats valoren positivament l’última Festa Major

Les entitats valoren positivament l’última Festa Major

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 713 0

Ahir al vespre es va fer la reunió de valoració de la passada Festa Major de Palafolls. A la trobada es va fer balanç de les activitats, l’organització i desenvolupament de les diferents activitats que es programen a la festa. Segons fonts municipals, i a nivell general, les entitats estan contentes d’aquesta última edició celebrada del 7 a l’11 de setembre d’enguany.

De tota manera es va coincidir en la necessitat de donar més presència i protagonisme a dues activitats habituals a la programació de la Festa Major. Es tractaria de l’Elecció de la Pubilla i Hereu de Palafolls i del Torneig d’Escacs.

Un any més la pluja ha fet acte de presència durant la Festa i va obligar a suspendre el tobogan d’aigua, va afectar lleugerament la xocolatada i va obligar als diables a fer un correfoc més improvisat del que tenien planejat per l’amenaça de ruixats.

Justament i gràcies a la carpa instal·lada sobre l’escenari de l’AlterFesta, les pluges no van obligar a suspendre cap dels concerts previstos a les barraques, ja que els ruixats de tarda no van impedir el muntatge de so i llums sota la carpa.

Unes barraques que enguany s’han celebrat sense incidències dins el recinte de l’AlterFesta i amb bona presència de públic les tres nits de concerts. Les 5 entitats que tenien barraca dins l’AlterFesta han valorat positivament la tria musical de l’edició d’enguany amb Lágrimas de Sangre, Tapeo Sound Sistem i Pirats Sound Sistema com a caps de cartell.

A la reunió d’ahir van ser presents representants de la majoria d’entitats que organitzen i col·laboren a la Festa Major, com ara els DiablesFolls, Bang Cultura, l’Esplai El pas i representants de les barraques de l’AlterFesta.