radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » El Dia Sense Cotxes tancarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Palafolls

El Dia Sense Cotxes tancarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 635 0

Aquest divendres Palafolls se suma al Dia Sense Cotxes, una jornada que s’emmarca dins dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i que se celebra arreu de Catalunya.

Durant el dia i des de primera hora del matí dos carrers del municipi estaran tallats al trànsit de vehicles a motor. Es tracta del tram del carrer Major que va des de l’Església fins a la plaça major, i del tram de l’avinguda Costa Brava entre el carrer de Baix i la Riera de la Burgada.

Aquest passat dissabte ja es va celebrar el primer dels actes previstos per aquesta setmana, la Milla Urbana, una cursa que enguany arribava a la setena edició i que va congregar a desenes d’esportistes de totes les edats.

D’aquesta manera, Palafolls se suma un cop més a la promoció d’uns hàbits de mobilitat sostenibles i saludables, animant també a l’ús d’altres tipus de transport, com la bicicleta, el transport públic, el vehicle elèctric o, simplement, anant a peu. El Dia Sense Cotxes, de fet, coincideix amb la celebració, el mateix divendres, del Dia Mundial sense Cotxes, una iniciativa que s’estén arreu del planeta.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible se celebra des del passat dissabte i fins aquest divendres arreu del territori, i pretén conscienciar sobre els nostres hàbits de mobilitat i com afecten al medi ambient, a través d’activitats de tota mena.