URGENT

El ple de Malgrat aprovarà les bases reguladores de diferents mesures socials

Compartiu aquesta història

Aquest dijous al vespre es fa el ple ordinari de l’Ajuntament de Malgrat corresponent al mes de setembre. Entre els 11 punts de l’ordre del dia, el plenari preveu aprovar les bases reguladores d’accés als habitatges públics destinats a emergència social i lloguer social.

També es pretén aprovar unes altres bases per la concessió d’ajuts per instal·lar comptadors d’aigua i pagament subministres.

El mateix ple municipal ha de desestimar les al·legacions presentades pel PSC a una modificació pressupostària aprovada en el ple d’agost. Justament el govern ha assegurat que la paralització de la modificació ha posat en perill  tot un seguit d’ajuts econòmics per a famílies amb problemes.

A banda d’aquests punts, el ple de Malgrat ha d’aprovar els comptes generals de l’any passat. Els municipis han de tancar els comptes per elevar-los a la Sindicatura de Comptes.

El ple d’aquest setembre ha d’aprovar, inicialment, el  Codi de Conducte els alts càrrecs de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

La sessió, que com és habitual, començarà a les 7 de la tarda a la sala d’actes del consistori, acabarà amb el punt de precs i preguntes, primer dels regidors i després del públic en general.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics