URGENT

La Marxa de Torxes reivindicarà per setè any la independència

Compartiu aquesta història
Moment de la Manifestació de Torxes, aquest dijous
Moment de la Manifestació de Torxes, aquest dijous

L’associació cultural palafollenca La Roda, vinculada a ERC, ha tornat a convocar per aquest diumenge 10 de setembre –dia previ a la diada- la setena Marxa de Torxes de Palafolls. Enguany, han tornat a demanar permís al Departament d’Interior, després que el 2015 l’Ajuntament denegués el permís amb un decret d’alcaldia perquè la concentració coincidia amb la Festa Major. La Roda ja ha rebut l’autorització d’Interior, segons ha confirmat el seu portaveu Xavier Salicrú, de la que s’espera que sigui l’última Marxa de Torxes. Davant l’imminent referèndum de l’1 d’octubre, s’espera una important implicació dels palafollencs i assolir els 200 participants.

Se sortirà a les 21.30h des de la Glorieta del Dr Torner amb l’encesa de torxes en un recorregut circular que s’enfilarà cap a l’avinguda Costa Brava, Ramón Turró i tornarà cap a la glorieta on es tancarà amb la lectura del manifest. L’hora de la concentració és mitja hora abans, a les 21h, quan es podran comprar les torxes a 2 euros.

La manifestació comptarà amb la col·laboració de la Policia Local que s’encarregarà de tancar els carrers per on transcorrerà la marxa. Un any més, tira endavant sense el permís municipal, sinó que ho fa amb l’autorització d’Interior.

21271308_1897502040512059_1846997391583179746_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics