URGENT

Bermán presenta aquest divendres el partit “Nosotros”

Compartiu aquesta història

berman nosotrosDesprés que el regidor no adscrit, Óscar Bermán, estripés el carnet del Partit Popular, s’unís a Soluciona i pocs mesos després partís peres amb la formació, aquest divendres presenta a Palafolls, “Nosotros”, del qual Bermán n’és el president.

“Nosotros” neix a mitjans de juliol amb l’objectiu “d’avançar cap a un nou ordre social”, la defensa de la unitat d’Espanya contra l’independentisme i un posicionament contrari a la immigració i el que ells anomenen “ideologia de gènere”.  L’estrena la fa aquest divendres amb un sopar inaugural al Restaurant palafollenc Can Reverter i que s’encetarà amb tres intervencions:  Eduardo García, responsable d’Acció Política del partit; una persona civil; i es tancarà amb un parlament d’Óscar Bermán.

Segons ha confirmat el mateix Bermán, hi haurà 200 assistents, amb “personalitats destacades”, tot i que no ha dit noms. En motiu de l’esdeveniment, s’ha organitzat un autobús gratuït des de Barcelona.

Qui forma “Nostros”?

La cúpula del partit està formada per vuit persones, de les quals la meitat tenen el mateix perfil professional del món del peritatge judicial.  El lleidatà Jaume Buj Bello, Secretari General de Nosotros, és president de l’Associació Espanyola Professional de Mediació i Peritatge Judicial (AEMPJ). Comparteix professió amb el vocal Manuel Pérez Martín, segons es dedueix del seu perfil de Twitter, i amb José Antonio Martín Sánchez, vocal.

També amb el responsable de relacions institucionals de “Nosotros”, el gironí Antonio Miguel Rodríguez Castillo. És professor de la Universitat de La Laguna de Tenerife i director, segons el seu perfil online, de l’Institut de Formació de Ciències Forenses.  A més, en un article d’El Semanal digital s’hi recull que és un ex agent del CESID,hauria sigut contractat pel gironí que assegura ser fill del rei Joan Carles I. Rodríguez Castillo, segons el digital, hauria aconseguit una mostra d’ADN del monarca  que permetria esclarir la legitimitat o no del demandant.

El responsable de Comunicació és Antonio Gabriel Pérez Mateu, fisioterapeuta i amb coneixements d’intel·ligència civil i militar i en policia científica. El que s’encarregarà d’Acció Política és Eduardo García González, membre del Movimiento Cívico España y Catalanes.

Ainhoa Agustín, la més jove del comitè executiu, nascuda l’any 1992, és la secretaria d’organització. Agustín, youtuber i estudiant universitària d’entre 24 i 25 anys, va ser l’encarregada d’inaugurar la presentació a Palafolls d’Óscar Bermán com a nou líder de Soluciona. Ara Agustín forma part de Nosotros. Del seu compte de twitter es dedueix una proximitat d’ideologia amb el PP.

 

Qui és qui a “Nosotros”?

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics