URGENT

Endesa reforma  el centre de transformació de Palafolls

Compartiu aquesta història

La companyia elèctrica Endesa ha actuat a la xarxa del Maresme, on hi ha destinat una inversió superior als 113.000 euros, aportats íntegrament per la companyia. S’han reformat tecnològicament 12 centres de transformació, als quals se’ls ha dotat d’un sistema de telecomandament, entre els quals hi ha Palafolls.

Es tracta d’un dispositiu que permet accionar els centres de transformació elèctrica des del Centre de Control que la Companyia té a Barcelona. Això permet evitar el desplaçament dels equips sobre el terreny en casos d’incidències. La companyia defensa que suposa un estalvi en el temps de localització d’avaries així com també els temps d’interrupció del subministrament elèctric. Per tot, Endesa apunta a una millora en la qualitat del servei. Les línies que s’han intervingut afecten a una vintena de poblacions i Palafolls és l’única de l’Alt Maresme. Beneficiarà un total de 29.404 clients.

La intervenció es realitzarà progressivament a totes les instal·lacions de la comarca i representa un pas més per dotar la infraestructura elèctrica de la comarca dels últims avenços tecnològics.

L’empresa defensa que la reforma acosta les instal·lacions elèctriques cap una gestió més eficient de la xarxa gràcies a l’automatització de les seves infraestructures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics