URGENT

Detenen dos veïns de Lloret per extorsionar un empresari amb la difusió d’imatges sexuals

Compartiu aquesta història

La Guàrdia Civil ha detingut dos persones veïnes de Lloret de Mar per un presumpte delicte d’extorsió i amenaces a un empresari d’Alacant per exigir-li 100.000 euros per no difondre imatges sexuals. Els detinguts són un holandès de 55 anys i la seva parella sentimental, una dona espanyola de 52 anys.

Els presumptes autors s’haurien aprofitat d’una antiga relació que hauria mantingut la dona amb un empresari alacantí, actualment casat. Ella hi va tornar a contactar i després d’enviar-se vídeos i fotografies de contingut sexual, el to de les converses va canviar.

Aleshores va començar el xantatge  en què se li exigia el pagament de 100.000 euros per no publicar les fotografies ni enviar-les a la seva dona actual.

L’home va aconseguir rebaixar la quantitat a 60.000 amb la condició que signessin un document on es comprometien a destruir les imatges un cop se’ls entregués el diner. Un cop tancat l’acord, la víctima va denunciar els fets a la Guàrdia Civil.

Extorsionadors i víctima havien establert un hotel d’Alacant com a punt de l’ intercanvi. Agents policials seguien de prop els moviments i quan la dona va signar el document la Guàrdia Civil els va detenir com a presumptes autors d’un delicte d’extorsió.

La parella va quedar en llibertat provisional amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics