URGENT

Blanes té nova Ordenança de Terrasses

Compartiu aquesta història
Aprovació Ordenança Terrasses (Ajuntament de Blanes)
Aprovació Ordenança Terrasses (Ajuntament de Blanes)

El ple municipal de l’Ajuntament blanenc celebrat aquest dijous al vespre va aprovar amb caràcter inicial l’actualització de l’Ordenança de Terrasses, que tindrà un període d’adaptació de quatre anys. La nova normativa regula l’ocupació dels establiments a la via pública amb terrasses.  Un cop s’hagi aprovat definitivament, els responsables dels locals tindran un període per adaptar-se als canvis que hagin de fer. Per exemple, en el cas de les pèrgoles del Passeig Marítim serà l’Ajuntament de Blanes el que es farà càrrec de la rehabilitació d’aquestes estructures on s’hi col·loquen les terrasses dels bars i restaurants a primera línia de mar. El nou document substitueix la normativa de fa 18 anys.

D’altra banda, el pel també va aprovar dues mocions presentades per ICV-EUiA i Batega per Blanes. D’un costat,  demanar que s’augmentin els pressupostos generals de l’estat per a la lluita contra la violència de gènere i les polítiques d’igualtat. De l’altre, també s’ha aprovat fer un pla de recuperació del barri de Valldolig i la creació d’una Comissió Redactora que realitzi processos participatius amb veïns i veïnes per fer Plans de Recuperació Singulars.
La sessió plenària s’encetava  amb un altre punt destacat a l’ordre del dia: la incorporació d’un nou regidor a l’Ajuntament de Blanes. Es tracta de Joan Rota, representant de la CUP, que ha entrat en substitució de l’anterior regidora, Clara Castrillo, que va renunciar al càrrec.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics