URGENT

Blanes acull la primera mostra de Cerveseres Artesanes

Compartiu aquesta història
Plaça dels Països Catalans, on tindrà lloc la Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes
Plaça dels Països Catalans, on tindrà lloc la Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes

Després que el Birrassana marxés a Lloret de Mar per desavinences amb l’Ajuntament blanenc, la ciutat ha preparat una altra fira de cerveses. És la primera Mostra de Cerveseres Artesanes Catalanes que tindrà lloc aquest dissabte 2 de setembre.  La mostra s’allotjarà a la Plaça dels Països Catalans, ubicada pràcticament a primera línia de mar.

Hi participaran 10 empreses productores de cervesa, de les quals quatre són de comarques gironines. Entre elles, n’hi ha dues que són de Blanes: Popaire i Marina. De fet, la companyia Cervesa Artesana Marina era un dels organitzadors de l’esdeveniment juntament amb l’associació Birrasana.

També hi haurà espai dedicat a la gastronomia per acompanyar els glops de cervesa. Seran cinc i tots de Blanes

L’Ajuntament de Blanes i el Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana organitzen aquesta primera mostra amb l’objectiu de sumar sinèrgies.

Blanes té la qualificació de Destinació de Turisme Familiar i segueix amb la voluntat de treballar envers aquest nínxol de mercat i organitzar esdeveniments aptes per aquest públic.

Durant sis edicions, la ciutat va acollir el festival de cervesa artesana Birrasana, que enguany s’ha celebrat per primera vegada a Lloret, un acord que continuarà fins el 2019. Però Blanes no es queda finalment sens mostra cervesera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics