URGENT

Quimi Portet captiva al públic de Les Nits de Marimurtra

Compartiu aquesta història
Actuació de Quimi Portet a "Les Nits de Marimurtra" (Ajuntament de Blanes)
Actuació de Quimi Portet a “Les Nits de Marimurtra” (Ajuntament de Blanes)

L’artista va actuar al Templet de Linné dels Jardins Marimurtra. El dissabte a la nit Quimi Portet va desplegar el seu repertori en una màgica actuació que es va centrar en un repàs dels principals temes inclosos als seus 10 discs en solitari, com ara Sunny day, Ós bipolar o Paisatge sense anxova, però tampoc hi va faltar la seva peça més emblemàtica i coneguda: La rambla. D’altra banda, Quimi Portet va connectar fàcilment amb el públic. 200 persones van omplir l’auditori de Les Nits de Marimurtra.

El festival de música que s’allotja durant tot el mes d’agost al Jardí Botànic Marimurtra es tancarà enguany una setmana més tard del què estava previst. Serà el divendres vinent 1 de setembre amb l’última sessió, la que es va anular el passat 18 d’agost pels atemptats .

La cantant Susana del Saz, que ha format part del cicle de concerts des que es va posar en marxa fa 12 anys, serà l’encarregada de tancar l’edició del 2017 amb el seu tribut a Julio Iglesias.

Pel cicle de concerts d’enguany hi ha passat el grup palafollenc The Gospel Viu Choir, que va oferir el seu últim espectacle “Gospelizing”. La 12 edició de les Nits del Marimurtra es va estrenar amb el jove artista gironí Víctor Branch, que va interpretar cançons del seu primer treball “Introspective” i la resta peces d’artistes coneguts en l’escenari internacional com Amy Winehouse, Sam Smith o John Newman.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics