URGENT

Palafolls s’omple de pancartes a favor de la independència

Compartiu aquesta història
Pancarta de la campanya de les JERC "Diem Sí, guanyem-ho tot” (Foto: JERC Palafolls)
Pancarta de la campanya de les JERC “Diem Sí, guanyem-ho tot” (Foto: JERC Palafolls)

Les Joventuts d’ERC de Palafolls han començat una nova campanya a favor de la independència, dirigida als joves,  amb la vista posada al referèndum de l’1-O.  Sota el lema “Diem Sí, guanyem-ho tot”, les JERC ompliran diversos punts del poble amb pancartes reivindicatives. Sant Genís, Sant Lluís, Mas Carbó, la passera i el centre de Palafolls són els punts escollits per penjar-hi els cartells que giren al voltant de quatre eixos:  la mobilitat, transport públic, habitatge i educació. Així ho explica la Mar Vilar, membre de les JERC de Palafolls.

Les primeres 4 pancartes que ja s’han col·locat i se centren en el transport públic: el lema “Per un transport públic, digne i accessible, diem sí, guanyem-ho tot!” ja oneja, per exemple, al Fòrum Palatiolo.

Condemnem la decisió de l’ajuntament de Palafolls de no participar en el referèndum, i esperem que el poble de Palafolls voti l’1 d’octubre
JERC Palafolls

El centre de Palafolls s’ha escollit perquè és on hi transcorren més vianants i per tant té una major visualització, però també s’estén als barris i urbanitzacions. L’objectiu de la campanya és difondre la independència com el mitjà per aconseguir millorar el transport, l’habitatge i l’educació, i en definitiva, “que permeti als joves tenir un futur digne”, diuen des de les JERC. Tot i la negativa de l’Ajuntament socialista a posar urnes l’1 d’octubre, Vilar espera que els palafollencs puguin votar finalment.

La iniciativa neix a nivell nacional com un eix més de la campanya a favor del referèndum i la independència.  El passat 2 de juliol ja es van realitzar accions descentralitzades arreu del territori. En el cas de les JERC del Maresme i Baix Besòs, es va tallar el peatge de la C-32 a Premià de Mar.  Properament es penjaran la resta de pancartes centrades en la temàtica d’habitatge, mobilitat i educació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics