radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
L’Ajuntament modifica el pressupost amb 30.000 euros  
, / 623 0 0

L’Ajuntament modifica el pressupost amb 30.000 euros  

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » L’Ajuntament modifica el pressupost amb 30.000 euros  

El consistori palafollenc ha realitzat un total de quatre modificacions en el pressupost d’enguany. S’han ampliat, reduït i canviat de capítol diverses partides. L’últim canvi ha sigut de 29.879 euros. S’han incrementat partides ja existents la majoria referents al pagament de treballadors com ara la corresponent als monitors del Casal, la col·laboració amb el Consell Comarcal pels serveis del tresorer, la retribució de la Xarxa de Comunicació Local, però també la compra de mobiliari de l’administració local i despeses diverses derivades de la piscina municipal.

Però també es donen d’alta nous conceptes per un valor total de 9.500 euros, on hi ha, entre d’altres, la compra de mobiliari pel centre de dia Respir. Són declaracions de la regidora d’Hisenda, Dolors Agüera.

En cadascun dels plens celebrats en el que portem d’any s’han aprovat modificacions pressupostàries, una sintonia que sembla que es repetirà en la resta de sessoipms- . Aquesta última ha sigut de 30.000 però la precedeix el tercer canvi de 334.000 euros, una quantitat on es van incloure subvencions de la Diputació i també es va destinar una xifra important als projectes de desenvolupament a San Isidro (Nicaragua) el poble amb el que Palafolls està agermanat. Uns diners procedents de part de la partida al pla de turisme. Al respecte, ERC des de l’oposició ha demanat que els diners restants s’inverteixin en el Pla Local de Joventut, que el mateix ajuntament havia reconegut que no tenia suficient pressupost.

El pressupost d’enguany de l’Ajuntament de Palafolls és d’un total de 9 milions d’euros.