URGENT

L’Ajuntament cedeix els terrenys pel nou CAP  

Compartiu aquesta història

 

El consistori palafollenc ja ha entregat a la Generalitat els documents per la cessió del terreny  entre l’Institut i l’Avinguda Pau Casals on s’hi ha de construir el nou CAP de Salut.

A finals de juliol l’Ajuntament va anunciar l’acord amb el govern català per aixecar un nou ambulatori al municipi en substitució a l’actual, que té més de 30 anys. De moment el consistori ja ha fet arribar la cessió de l’espai de 2.400 m2, però ara seran els tècnics de la Generalitat els que hauran de valorar les condicions de la finca.

Es tracta del mateix terreny que ja fa 10 anys s’havia contemplat per ubicar-hi el segon CAP del municipi, que no es va arribar a fer mai. La voluntat inicial de l’Ajuntament era que es remodelés l’actual centre de salut ubicat al cèntric carrer Sindicat i que la Generalitat n’assumís la propietat. Però el Govern català ha preferit invertir des de zero en un nou centre. L’acord entre les dues administracions hauria de posar punt i final a la reclamació històrica de l’Ajuntament que demanava a la Generalitat que es fes càrrec dels costos de l’actual immoble de. centre de salut.

La construcció d’un nou CAP en el terreny que s’ha cedit recentment implica que l’actual edifici de l’ambulatori quedarà buit i l’Ajuntament, al tenir-lo en propietat, el podrà destinar als usos que cregui convenient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics