radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
El PLF empata l’amistós amb l’Arbúcies
, / 639 0 0

El PLF empata l’amistós amb l’Arbúcies

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » El PLF empata l’amistós amb l’Arbúcies

El primer equip del Palafolls ha empatat a 2 el segon amistós de pretemporada disputat amb l’Arbúcies. Els de casa obrien marcador en el partit jugat al Palastàdium aquest passat cap de setmana. Víctor Carrasco feia el primer del Palafolls al minut 43 i es tancava la primera part 1 a 0. En el segon temps l’Arbúcies va aconseguir empatar a 1, un resultat que Massa tornava a girar amb el 2 a 1 favorable als palafollencs. A punt d’acabar el partit, l’Arbúcies els tornava a trepitjar els talons  i al minut 89 feien el de l’empat a 2.

L’Amateur va començar la pretemporada la setmana passada amb un partit contra el Mataró que va perdre 0 a 2. Aquest cap de setmana jugaran amb el Canet al Palastàdium. Els amistosos són una oportunitat per tocar pilota abans de tancar la plantilla definitiva de la propera temporada, que començarà el setembre amb el primer partit de lliga contra el Marca de l’Ham.

Respecte el Palafolls B, han perdut al camp del Lloret 4 a 3. El partit es va resoldre en la primera part. En els primers 10 minuts de partit, el Lloret ja va fer els 3 primers gols. Els palafollencs reaccionaven tard: al minut 30 Raul Garcia feia el 3 a 1, però ràpidament el Lloret sentenciava el partit amb el 4 a 1.

La primera part es va tancar amb un segon gol del Palafolls i el tercer arribava al minut 51. El 4 a 3 es va mantenir fins al xiulet final.