URGENT

Les barraques de Malgrat es podrien quedar a la platja

Compartiu aquesta història

Aquest any les dues nits de barraques de la Festa Major de Malgrat es van fer, provisionalment, a la platja de davant la pl. Xesco Boix.

El govern català no autoritzava fer els concerts joves a l’emplaçament habitual a les pistes d’atletisme de les fàbriques per manca d’un pla d’evacuació. En menys d’una setmana el consistori va haver de buscar un nou emplaçament per no haver d’anular les barraques. Finalment es va triar la platja per fer la festa jove.

Tot i ser sobtat i provisional, el nou emplaçament sembla que ha convençut a entitats, públic i Ajuntament, que a falta d’una valoració oficial, ja apunta a repetir emplaçament de cara a futures edicions de les barraques.

Sigui com sigui, i segons el regidor de Cultura, Paco Màrquez, caldrà millorar alguns aspectes detectats a l’edició d’enguany sobretot fruit de la manca de temps de planificació de l’activitat a la platja.

Segons la regidoria de joventut, que organitza les barraques, enguany han passat unes 15 mil persones en els dos dies de concerts a la platja.

Aquesta any, a més, el consistori, que des de fa 2 anys organitza directament les barraques, ha decidit reduir el nombre de nits de concert, que habitualment eren 3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics