URGENT

Docus a la fresca ofereix demà el documental animalista Empatia

Compartiu aquesta història

Un divendres d’agost més, demà arriba una nova sessió del Docus a la fresca, el cicle de projecció de documentals a la plaça Verge Maria, a tocar del Carrer Raval, al centre de Blanes.

El treball que es podrà veure demà és ‘Empatia’, que intenta aproximar-se a una manera de vida més responsable pel que fa als animals.

El documental, realitzat aquest any i dirigit Ed Antoja, utilitza un llenguatge que barreja ficció, estil publicitari i narració documental per conscienciar sobre el respecte als animals. Ho fa des de l’òptica d’un escèptic i que toca el tracte que es dóna als animals i alhora els hàbits de consum diari de la població.
La projecció es farà demà a les 10 de la nit i després s’obrirà un debat obert i comptant amb intervencions de protagonistes relacionats amb la matèria. El cicle ‘Docus a la Fresca’ es tancarà el divendres 25 d’agost amb el documental ‘Papil·loma, les dones hem de decidir’.

La passada setmana el ‘Docus a la Fresca’ es va centrar en el periodisme compromès. Per tractar-ho, es va projectar l’interessant treball produït per Oliver Stone ‘All Governments Lie’.

El Docus a la feina l’organitza  l’associació cultural ‘La Focal’ amb el suport de l’Ajuntament de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics