URGENT

Blanes inicia la Festa dels Copatrons, la seva Festa Major Petita

Compartiu aquesta història

Des d’avui i fins el dia 21 la ciutat viu la festa dels  Copatrons Sant Bonós i Sant Maximià, que a diferència de la Festa Major de Santa Anna, acostuma a tenir un caire molt més popular, incloent un major nombre d’activitats d’arrel tradicional. També hi ha d’altres tipus d’esdeveniments pensats perquè els gaudeixin gent de totes les edats, i en especial el públic infantil i familiar.

Avui al vespre es farà l’Anunciació de l’Inici de amb el poeta Enric Casasses i demà la cercavila Places i Carrers i un concert de “Gaz” a la Plaça dels Dies Feiners. Dissabte hi haurà la Cursa Córrer el Cós  i alhora l’espectacle infantil “Cösmix” a la Plaça dels Dies Feiners. Al vespre es farà  l’emblemàtica Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que enguany arriba ja a la seva 35a edició.
Diumenge l’activitat començarà a les 8 del matí, amb la Tirada de l’Art i  Sardinada Popular. Al migdia hi haurà una Vermutada i el Dinar Popular i  concert d’acordions.

La jornada del diumenge es tancarà a partir de les 10 de la nit amb dos actes que es faran simultàniament. D’una banda, una Cantada d’Havaneres i l’espectacle Playback, Records per a tu.
Dilluns 21 d’agost, festivitat de Sant Bonós i Sant Maximià, es viurà la jornada central més institucional. Hi haurà Xocolatada Popular i l’Ofici Solemne a l’Església Santa Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics