URGENT

Investiguen interferències a les emissions de TDT a Blanes

Compartiu aquesta història

Des de fa dues setmanes s’ha detectat una anomalia que afecta diversos sectors del centre de la vila, que no poden rebre els canals de TDT a casa seva en bones condicions

El Departament de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes i la Direcció General de Telecomunicacions de Girona treballen conjuntament per poder resoldre un problema que afecta una zona molt concreta del municipi on no es pot rebre correctament el senyal televisiu de TDT Des de fa dues setmanes alguns veïns de diversos sectors del centre de la vila han detectat una interferència que afecta la correcta recepció als seus aparells de televisió, posant-ho en coneixement del consistori. Fins al moment, s’han registrat una vintena d’avisos.

l’Ajuntament de Blanes es va posar en contacte amb la Direcció General de Telecomunicacions de Girona, l’organisme competent en la matèria, perquè ajudés a resoldre el problema.

Del què es tracta és de poder esbrinar qui emet el senyal televisiu que interfereix en la recepció dels canals, així com determinar des de quin indret s’està fent per poder actuar com correspon. La interferència només afecta la correcta recepció d’alguns canals situats en la mateixa franja de freqüència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics