radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Obriran la circulació al final del Carrer St Esteve de Malgrat

Obriran la circulació al final del Carrer St Esteve de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 656 0

davMalgrat de Mar es troba en ple procés de millora pel que fa a la mobilitat del municipi. El dia 5 de setembre s’ha fixat com la data que servirà per presentar públicament els canvis previstos en matèria de circulació.

Una d’aquestes accions és l’obertura del carrer Sant Esteve. En concret, el seu tram final. Actualment és un vial per a vianants, però també hi poden accedir els vehicles del veïns amb pàrquing i els autoritzats com els de càrrega i descàrrega.

Des del govern malgratenc s’ha indicat que l’obertura del carrer Sant Esteve respon a la necessitat de descongestionar el trànsit en altres punts del municipi. L’obertura serà de caràcter permanent. Abans de posar en marxa la iniciativa s’haurà d’adequar el carrer, s’ha subratllat des del consistori de Malgrat de Mar.