radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes

Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 714 0
Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes (Ports de la Generalitat)

Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes (Ports de la Generalitat)

Ports de la Generalitat ha tret a licitació el subministrament i la instal·lació de 657 lluminàries amb tecnologia LED a vuit ports de la costa gironina, entre ells Blanes.

A la ciutat veïna es preveu col·locar-hi 82 fanals a la dàrsena pesquera, la zona d’aparcament de pesca i el vial d’entrada al port. L’enllumenat és un servei bàsic per als ports que millora la seguretat i fa possible l’ús dels espais portuaris a la nit. A més, amb els nous punts de llum es vol substituir tot l’enllumenat exterior de la zona de servei dels Ports. Així, es defensa que s’aconseguiran uns serveis més eficients i els ciutadans estaran dins un entorn més sostenible.

El nou enllumenat compta en total amb un pressupost de 460.000 euros i tres mesos d’execució. Ports defensa que permetrà un estalvi del 50% en el consum energètic. A més d’incrementar la vida útil de les làmpades, disminuir les despeses de manteniment i minimitzar la contaminació lumínica.

Els LEDs substituiran la il·luminació convencional.