URGENT

Veïns de Malgrat es queixen de l’incivisme dels ocupes

Compartiu aquesta història

 

2n "A peu de carrer " entre el govern de Malgrat i veïns (Ajuntament de Malgrat)
2n “A peu de carrer ” entre el govern de Malgrat i veïns (Ajuntament de Malgrat)

L’Ajuntament de Malgrat va celebrar el divendres al vespre el 2n “A peu de carrer” amb una trobada entre l’equip de govern i veïns del centre del poble. D’entre les queixes que es van exposar, els ocupes i les càmeres de vigilància són algunes de les principals preocupacions que van traslladar al govern.

Molts dels veïns van manifestar problemes d’incivisme amb les persones que ocupen un edifici del carrer de Sant Isidre de Malgrat i que fa 5 anys que arrosseguen. La convivència entre veïns i ocupes va ser una de les principals problemàtiques que es van  posar sobre la taula. L’edifici és propietat d’una entitat bancària i els ciutadans es queixaven precisament de la passivitat del banc. El govern municipal es va comprometre a intentar trobar la manera de solucionar aquesta problemàtica el més aviat possible.

A més, fa unes setmanes el govern local informava que volia substituir les pilones que bloquegen l’accés dels vehicles en zones de vianants per càmeres de vigilància. Aquest aspecte també va centrar part de les inquietuds dels ciutadans que es van interessar pel funcionament d’aquests sistemes de vigilància dels carrers del centre. Altres temes que van sorgir a la trobada van ser les pintades a les parets, l’estat dels arbres de la plaça de l’Església i la fressa de les cotorres del parc de Can Campassol, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics