URGENT

Sis bandes competeixen per tocar a l’Alter Festa

Compartiu aquesta història

 

Aquest dissabte se celebra el concert del concurs de grups de música al Local Jove Can Batlle i d’on en sortiran els 3 teloners de les barraques de la Festa Major de Palafolls. En total s’han presentat 6 formacions: Cheri, Dosenburg, Kalabranda, Represalia, Hacendado i Punks & Company.

Els grups tocaran avui a partir de les 20h dins del marc del “Concurs Música Jove” a Can Batlle. Les bandes guanyadores s’escolliran a través de tres tipus de votacions: una presencial pel públic del concert, també a través de les xarxes socials i un jurat format per membres de les entitats juvenils de Palafolls.

D’aquestes tres votacions en sortiran les bandes guanyadores i que compartiran escenari el 8,9 i 10 de setembre amb els Tapeo Sound Systema, The Demencials, Lágrimas de Sangre i Pirat’s Sound Sistema.

Durant tota la setmana passada, entre el 17 i el 21 de juliol, els grups interessats en competir van poder presentar la corresponent documentació. En la valoració es tindrà en consideració aspectes com l’originalitat, la qualitat i la interpretació vocal i musical. No es prioritza cap estil concret.

El veredicte se sabrà a principis de la setmana vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics