La Pirotècnia Hermanos Ferrández guanya per segon any els Focs de Blanes

Acte d'anunci del veredicte del 47è Concurs Internacional de Focs d'Artifici. (Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Acte d'anunci del veredicte del 47è Concurs Internacional de Focs d'Artifici. (Ajuntament de Blanes)
Acte d’anunci del veredicte del 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici. (Ajuntament de Blanes)

La companyia murciana es revalida com a guanyadora per segon any consecutiu del Concurs Internacional de Focs d’Artifici.

L’espectacle dels Hermanos Ferrández, que es va oferir el dilluns, s’ha proclamat campió de la 47ena edició del Concurs. Els aplaudiments i les ovacions del públic són un bon indicador i ja havien deixat clar, que si més no, els havien agradat força els castells de focs dels guanyadors de l’any passat, que van tornar a oferir un contundent espectacle.

És la tercera vegada que la pirotècnica murciana s’enduu el primer premi, ja ho havia aconseguit el 2011, i el 2016 va tornar a fer-ho. Pel regidor de cultura de Blanes, Quim Torrecillas, la sintonia recorda als concursos entre el 2013 i 2015 quan la companyia Maria Angustias de Granada va guanyar el Concurs tres cops seguits.

L’anunci del veredicte s’ha fet en un acte obert al públic al Teatre de Blanes. La decisió de traslladar-lo de la Sala de Plens és, segons Torrecillas, per dotar-lo de més solemnitat i amb valor afegit d’espectacle. A més, ha  agraït als palafollencs l’organització de la bicicletada per veure els focs de Blanes.

La Pirotècnia Hermanos Ferrández, que ha rebut 8.625 punts del jurat, rebrà 6.000 euros pel primer premi, així com tres contractes més: un per aquesta tardor, per tancar les Fires de Sant Narcís de Girona, i dos més de cara a l’any vinent. D’una banda, per tornar a participar en el concurs de Blanes, i de l’altra per tancar la Festa Major de Lloret de Mar.

Enguany també s’ha recuperat el reconeixement al segon classificat. Ha sigut per l’empresa Vulcano que va inaugurar el concurs el dissabte. Ho ha sigut per un estret marge amb els Hermanos Ferrández  (8.117) i rebrà  2.000 euros. La tercera companyia en la classificació ha sigut la Pirotècnia Tomàs (Castelló), seguida de la Pirotècnia Pablo d’Astúries i per últim la francesa Régie Fête.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics