radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
La Corporació de Salut ja té nou director gerent
, / 1752 0 0

La Corporació de Salut ja té nou director gerent

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » La Corporació de Salut ja té nou director gerent
Iñaki Garcia Bernis, nou director gerent de la CSMS (Twitter)

Iñaki Garcia Bernis, nou director gerent de la CSMS (Twitter)

L’actual gerent del consorci sanitari del Maresme i la Selva serà Iñaki García Bernis. Entrarà en substitució de Núria Constans, que renunciarà al càrrec el proper 31 de juliol després de 14 anys com a directora gerent.

Segons ha informat en un comunicant la Corporació de Salut, s’ha acordat per unanimitat proposar el gestor Iñaki García com a nou director, d’entre les més de 200 sol·licituds que s’han rebut. La seva incorporació es realitzarà el 4 de setembre. En aquest mes que queda penjat des que marxa Constans i entra Garcia, el president de la Corporació, Albert Fernández, destaca que se seguirà el mateix procediment de substitució que quan són vacances i defensa que es vol que la transició sigui el més àgil possible.

El nou gerent cobrarà el màxim, 95.000 euros anuals en 14 pagues. D’entre els requisits, també es demanaven anys d’experiència relacionada amb el món sanitari. Al respecte, Fernández ha posat de manifest que el nou gerent té una 30a d’anys d’experiència en la gestió del sector. Com a principals reptes que haurà d’afrontar, hi ha el d’aconseguir inversió econòmica per l’activitat dels centres del consorci.

El que dirigirà a partir d’ara el consorci sanitari que inclou l’Hospital de Calella i Blanes i els CAP’s de Malgrat i Palafolls, entre d’altres, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Administració d’Empreses. La Corporació defensa la seva “àmplia experiència professional” com a gestor en el món sanitari.

Anteriorment ha sigut gerent de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona, ha format part de la Direcció General de l’Hospital Universitari de Sant Cugat del Vallès i ha sigut director general de dos Laboratoris.

També ha ocupat el càrrec de Director Econòmic de l’Hospital Clínic de Barcelona.