URGENT

L’escola Mas Prats podrà mantenir els 12 mestres que volen continuar a Palafolls  

Compartiu aquesta història

Avui les escoles han sabut la resolució de la plantilla pel proper curs escolar i Mas Prats ha rebut una bona notícia. Contràriament amb la sintonia dels anys anteriors, el Departament d’Esenyament ha fallat favorablement a tots els mestres de Mas Prats que van demanar quedar-se al centre el proper curs escolar. Segons explica la seva directora, Rebeca Gómez,  els 12 professors que no eren interins al centre, es podran quedar un any més. A banda de sumar un professional per dirigir la nova Unitat de Suport Educació Especial. Gómez defensa que la resolució permet cada vegada més una major continuïtat en l’educació dels nens i nenes.

A més, el proper curs la plantilla s’ampliarà amb un mestre més. Fins ara, n’eren 28,5 i ara en seran 29,5. L’ increment està relacionat amb la reducció de les hores lectives, de 25h a 24h i s’incrementa en una hora, de 5 a 6 les de preparació de les classes, tal i com explica Rebeca Gómez.

El canvi és ben vist per la professional, sobretot, diu, en una escola on es treballa per projectes. El setembre Mas Prats començarà només amb 5 professors nous i una plantilla que voreja la 30a. El que es vol és que cada vegada més es mantinguin els mestres fixos per cicles, per permetre una millor continuïtat en el projecte educatiu del centre, els alumnes i les famílies.

Pel que fa a les Ferreries, dels 11 professors que han fet la sol·licitud per continuar-hi,  se n’han pogut quedar 8.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics