radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
El Campus de futbol del PLF promou “la gran família”
, / 1133 0 0

El Campus de futbol del PLF promou “la gran família”

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » El Campus de futbol del PLF promou “la gran família”
Clara Hidalga, Francesc Massegú, Marc Morer i Víctor Carrasco (d'esquerra a dreta)

Clara Hidalga, Francesc Massegú, Marc Morer i Víctor Carrasco fent la salutació del Campus (d’esquerra a dreta)

És la segona experiència del Club Deportivo Palafolls amb un campus d’estiu que naixia l’any passat amb la voluntat d’ensenyar futbol, però també de formar en valors.

Després de l’èxit –no en xifres, però sí a nivell humà- de l’esdeveniment de l’estiu passat, es va repetir aquest hivern multiplicant els participants. Aquest juliol es va decidir seguir amb l’experiència de  l’estiu passat amb els futbolistes del club Víctor Carrasco i Francesc Massegú com a coordinadors.

El Campus del CD Palafolls incideix en el que anomenen “la gran família”, amb la voluntat d’ensenyar futbol, però per sobre de tot fer pinya i garantir que els nens passin una bona estona. Així ho constaten les declaracions d’un dels entrenadors del Campus, l’antic jugador del PLF, Marc Morer.

La metodologia intenta incidir al màxim en casos pràctics que es poden trobar els nens en el terreny de joc. Es combinen aspectes teòrics, però també pràctics i transmetre valors als nens. Ho explica un dels coordinadors del Campus, Francesc Massegú,  “Massa”.

El Campus busca promoure el Club del municipi i també captar i encoratjar nous jugadors per a les properes temporades. Víctor Carrasco, “Gato”, n’és un dels coordinadors.

Aquest divendres s’acaba el Campus pel que hi hauran passat uns 26 nens en les últimes 4 setmanes. La pretemporada comença a principis d’agost i les inscripcions ja estan obertes. A primers de setembre hi haurà una jornada de portes oberts.