URGENT

4 noves entitats s’incorporen a la Nau

Compartiu aquesta història
La Nau d'Entitats de PLF
La Nau d’Entitats de PLF

Ara ja en són 8 les associacions de Palafolls que poden fer ús de les instal·lacions de la Nau d’entitats. S’ha incorporat la Comissió d’agermanament, la Puput, el Casal d’Homes, i el Club d’Escacs.

Aquestes se sumen a les 4 entitats restants que fins ara ja formaven part de la Nau: la Comissió de Reis, els Gegants, els Diablesfolls i Protecció Civil.

En total, la xifra ascendeix fins a 8 les agrupacions socials i lúdiques de Palafolls que faran ús de les instal·lacions, pensades com un punt de trobada, per fer-hi reunions, guardar material i realitzar-hi activitats. Ho explica el coordinador de la nau, Javier Menacho.

Per exemple, amb la incorporació del Club d’Escacs se’ls proporciona un nou espai on jugar, o en el cas del Casal de l’Home, una zona on guardar-hi material, fer reunions i activitats. De fet, anteriorment els Gegants ja hi han organitzat el tradicional taller de fanalets de Nadal.

Amb la suma de les noves entitats al local, es busca unir-les sota un mateix sostre i proporcionar-los un espai conjunt per a què realitzin la seva programació.

Actualment, la Nau està separada en dos pisos i en la planta baixa s’hi ha habilitat 4 habitacions amb armaris per a cadascuna de les noves entitats.

El lloguer de l’edifici està finançat per l’empresa farmacèutica Bioibérica, que ronda un cost mensual de 5 mil euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics