URGENT

L’Ensorra’t més reivindicatiu

Compartiu aquesta història

Sota l’etiqueta “Amb més sorra que mai”, el passat divendres començava l’edició del Festival Ensorra’t més reivindicativa fins ara. Els assistents eren conscients de  les dificultats que enguany havien planat sobre els concerts joves i que s’havia estat a punt de no celebrar-se. El divendres començava després que el matrimoni afectat retirés la denúncia en l’últim moment.

La primera nit va omplir la platja amb més de 3.000 persones. I començava a mig gas, només tocava un dels 3 grups contractats i amb un equip de so cedit per altres entitats. Tot i això, els joves de Blanes i rodalies no van faltar en una cita pràcticament obligada. Així ho explicaven:

Milers de persones van poder veure el grup Pelukas però els altres dos van haver de cancel·lar l’assistència per la problemàtica. Durant la mitja part es va llegir un manifest en suport al regidor de joventut i es va agrair la col·laboració dels veïns.

El dissabte el festival va reprendre la normalitat amb tots els equips d’ iluminació i so previstos inicialment. Començava amb rock de la mà d’un grup local Incombustibles, per seguir amb la festa des del grup vingut de València “Funkiwis” amb temes de funk roc i acabava la nit amb l’electro swing dels suissos “Klischée”.

El diumenge, després del correfoc, ha sigut la nit dedicada als DJ amb temes de reggae amb “Rise Up” però també d’altres amb el DJ Campa i DJ Monka.

El festival s’allargarà dos dies més fins demà. Per avui  a la nit el grup estrella és “Lágrimas de sangre” amb el seu rap combatiu i el dimarts es tancarà amb bandes de punk com els palafollencs “Punks and company” o els tarragonins “Estracto de Lúpulo”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics